ще не вмерла україна

Ще не вмерла України ні слава, ні воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці, Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. Припев: Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. [править] Художественный перевод на русский Ещё жива Украины и слава, и воля, Ещё, братья-мо’лодцы, улыбнётся доля. Сгинут наши враги, как роса на солнце. Заживём и мы братья на своей сторонке! Припев: Душу и тело мы положим за нашу свободу И покажем, что мы, братья, козацкого рода. [править] Другая версия русского перевода (Дословный перево.


Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці, Запануємо ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажемо, що ми, браття, козацького роду. Станем, браття, всі за волю, від Сяну до Дону, В ріднім краю панувати не дамо нікому. Чорне море ще всміхнеться, дід Дніпро зрадіє, Ще у нашій Україні доленька наспіє! . А завзяття, праця щира свого ще докаже, Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже. За Карпати відіб’ється, згомонить степами, України слава стане поміж народами. Душу й тіло ми положим за нашу свободу І покажемо, що ми, браття, козацького роду. Исполнение гимна Украины.


Ще не вмерла Україна. Чубинський Павло. Надіслати Розповісти Цвірінькнути. ДЕРЖАВНИЙ ГІМН УКРАЇНИ (чинна версія). (Слова: Павла Чубинського Музика: Михайла Вербицького). "Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. А завзяття, праця щира свого ще докаже, Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже, За Карпати відоб'ється, згомонить степами, України слава стане поміж народами. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду.


На этой странице вы можете скачать или прослушать песню «Гімн України - Ще Не Вмерла Україна». Для того чтобы скачать песню в MP3, Вам нужно кликнуть по кнопке «Скачать». Для прослушивания песни вам надо нажать на кнопку «Слушать». Гімн України. Гімн України. Ще Не Вмерла Україна. Слушать. Скачать. Формат MP3.


Гимн Украины на родном языке. «Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. Приспів: Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду». Гимн Украины на русском языке. Ещё живы Украины и слава и воля, Ещё, братья молодые, улыбнётся доля. Сгинут наши враженьки, как роса на солнце.


Еще не умерла Украина (перевод). Ще не вмерла України, ні слава, ні воля, Еще не умерла Украина, ни слава, ни воля, Ще нам, браття українці, усміхнеться доля. Еще нам, братья Украинцы, улыбнется судьба. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці . Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже, Еще свободы в Украине песнь громкая раскинется, За Карпати відоб'ється, згомонить степами, От Карпат отразиться, сгомонить степями, України слава стане поміж ворогами. Украины слава станет между врагами. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, Душу и тело мы положим за нашу свободу


«Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду». Перевод. Ещё живы Украины и слава и воля, Ещё, братья молодые, улыбнётся доля. Сгинут наши враженьки, как роса на солнце. Заживём и мы братцы в своей сторонке. Душу и тело мы положем за нашу свободу И покажем, что мы, братья, казацкого роду. Первоначальный текст Чубинского. Ще не вмерла в Україні, ні слава, ні воля, Ще нам, браття українці, усміхнет.


Міжнародний Oркестр — UA - Україна - Ще не вмерли України ні слава ні воля - Український Nаціональний Гімн 01:19. Тик — Ще не вмерла ukraine 03:02. Воплі Відоплясова — Гімн України «Ще не вмерла Україна…» 03:09. Tik — Ще НВУ (Ще не вмерла Україна) 03:01. Гімн України — Ще Не Вмерла Україна (instrumental) 01:30. О.Винник — Ще не вмерла Україна 01:45. Ще не вмерла Україна — ВВ 03:07. ще не вмерла україна — хай живе 03:24. Гімн України — Ще не вмерла Україна 02:25. Гімн Євромайдана — Ще не вмерла Україна 03:24. Ще не вмерла Україна — Гимн Євромайдану 03:24. Кубанський козачий хор — Гімн України (.


Этот переложение стихотворения «Ще не вмерла Україна» 1862 года авторства поэта Павла Платоновича Чубинского. Что интересно, написал он этот стих практически за один вечер на студенческой пирушке с сербами (ему самому было тогда 23 года). В частности, представляет интерес следующая строфа из этого стихотворения


В 19173-1920 годах "Ще не вмерла України" как единый государственный гимн законодательно не был утвержден, использовались и другие гимны. Но в 1939 году именно текст "Ще не вмерла України" на какое-то время был утвержден гимном Карпатской Украины… Студентом Санкт-Петербургского университета Павел Чубинский принимал участие в нигилистической деятельности и получил от жандармов следующую характеристику: члены группы Чубинского "действуют с намерениями распространения в народе социализма и коммунизма, и, по словам некоторых, их стремления негативно влияют на доверчивую мо.


MELEG - Ще не вмерла Україна, Міжнародний Oркестр - UA - Україна - Ще не вмерли України ні слава ні воля - Український Nаціональний Гімн и другие скачать в mp3 и слушать музыку онлайн бесплатно. UA - Україна - Ще не вмерли України ні слава ні воля - Український Nаціональний Гімн — Міжнародний Oркестр. 1:19. Ще не вмерла Україна. — Гим України. 3:07. Ще НВУ (Ще не вмерла Україна) — Tik. 3:01. Ще не вмерла ukraine — Тик. 3:02. Ще не вмерла Україна — Українські стрілецькі та повстанські пісні. 2:24. Гимн Євромайдану — Ще не вмерла Україна. 3:24. Запис 1916 року — Ще не вмерла Україна. 3:04. Ще не вмерла Україна — Гімн України. 2:25. Ще не вмерла Україна (без слов) — Гимн Украины. 1:26.


Украинский гимн - Ще не вмерла Украина. Ще не вмерла Украина. Украинский гимн. 03:07. Слушать. Скачать MP3. Украинский гимн / MP3 320Kbps / 7.11 Мб / 03:07. Похожие треки.


"Ще не Вмерла Украины ни Слава, ни воля », также известный под своим официальным названием «Государство Гимн Украины "(Державний Гімн України, Державный Химн Украины) или в сокращенной форме" Ще не вмерла Украина "(Ще не вмерла Україна) - государственный гимн из Украина . Его музыка была официально принята Верховной Радой Украины 15 января 1992 года. Официальная лирика была принята 6 марта 2003 года Законом о Гимне Украины (Закон про Гімн України).


"Ще не вмерла Україна, ні слава, ні воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля! Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці, Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці! Душу й тіло ми положим за нашу свободу І — покажем, що ми, браття, козацького роду! . Щоб не стратить марно нам свого юнацтва! Душу й тіло ми положим за нашу свободу І — покажем, що ми, браття, козацького роду!" Но указом Верховной рады от 6 марта 2003 года в качестве гимна Украины утверждены только слова первого куплета и припева: "Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці. Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.


Ще не вмерла украина песню скачать в качестве mp3. Revolution Ukraine – Ще не вмерла Україна, хай живе – і геть руїна! 02:32. Державний Гімн України (Кубанський козачий хор – Ще не вмерла Украина). 02:45. про нас девочки)Тай,помнишь – Ще не вмерла Украина. 03:19. Патріоти украины – Ще не вмерла України і слава, і воля. 02:01. National Anthem of Ukraine – Ще не вмерла Украина. 02:17. ще не вмерла украина – евромайдан. 08:05. Ще не вмерла Украина – Национальный гимн Украини. 01:51. Музыка по алфавиту

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

роман лях надія темірова історія україни 7 клас

доцяк в.с українська кухня технологія приготування страв в pdf

бланк накладної на повернення товару безкоштовно