доцяк в.с українська кухня технологія приготування страв в pdf

Доцяк В.С. Українська кухня. Підручник. — Вид. 2-ге, перероб. та доп. / В.С. Доцяк. — Львів: Оріяна-Нова, 1998. — 558 с. — ISВN 5-8326-0062-2. В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв. Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м'яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і методи приготування та подавання страв, напоїв, виробів з тіста, вимоги до їхньої якості, терміни реалізації. Окремий розділ присвячено лікувальному харчуванню. Для учнів професійно-технічних закладів освіти.


Безкоштовно завантажити підручник Українська кухня. Доцяк В.С. Для учнів професійно-технічних учбових закладів. В основу книги вкладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв. Представлена товарознавча класифікація овочів, грибів, риби, м’яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини. Відображені раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Приведені способи і методи приготування і подачі страв, напоїв, виробів з тіста, вимоги до їх якості, строки реалізації. Окремий розділ присвячений лікувальному харчуванню. Для учнів професійно-технічних учбових закладів.


Доцяк В.С. Українська кухня. Файлы. Академическая и специальная литература. Пищевая промышленность. Общественное питание. Технология производства продукции общественного питания. Организация и технология приготовления блюд кухонь народов мира. Львів. 1998 В основу книги покладено відродження української народної кухні, технології приготування давніх традиційних страв. Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, мяса, птиці, описано значення їх в харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і методи проготування і подавання страв, напоїів, виробів з тіста і ін.


Скачати Українська кухня - Доцяк | Підручник з технології приготування їжі. У книзі описані рецепти і технології приготування традиційних страв української кухні. Автор: Доцяк В.С. Жанр: Підручник, кулінарія Рік видавництва: 1998 Видавництво: Оріяна-Нова Кількість сторінок: 567 Мова: Українська Формат: djvu Розмір: 44,1 Мб. Опис. Опис: Ця книга характеризує технології приготування національних страв української кухні. Тут є як сучасні страви, так і страви які українці готують вже протягом сотень років. Українські традиції відрізняються залежно від регіону, тому кожна страва може мати декілька десятків варіантів складу та способів її приготування.


Українська кухня / Украинская кухня Год выпуска: 1998 Автор: Доцяк В. С. Жанр: Учебное издание Издательство: Львов "ОРІЯНА-НОВАЯ" ISBN: 8326-0062-2 Формат: DjVu Качество: Отсканированные страницы Количество страниц: 559 стр + 8 цв. вкл. Описание: В основу книги положено возрождение украинской национальной кухни, технологии приготовления давних традиционных блюд. Представлена товароведческая классификация овощей, грибов, рыбы, мяса, птицы, описано значения их в питании человека. Отображены рациональные способы кулинарной обработки продуктов, ее влияние на качество готовой продукции.


Доцяк В. С. Посилання видалено правовласником ----. Популярные книги за неделю: #1. Г.С.Гендин. Высококачественные ламповые усилители звуковой частоты (МРБ-1235, 2000, djvu). 4.47 Mb.


Технологія приготування їжі. Гр. КО 919. Тема: «Приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї». Ст. 148-150 В.С.Доцяк «Українська кухня». Гр. КК 919. Тема: «Хімічний склад та харчова цінність м’яса». Ст. 122-124 В.С.Доцяк «Українська кухня». Тема: «Види і класифікація м’яса». Ст. 124-128 В.С.Доцяк «Українська кухня». Тема: «Обробка м’яса. Кулінарне призначення частин». Ст. 133-138 В.С.Доцяк «Українська кухня». Тема: «Приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї». Ст. 148-150 В.С.Доцяк «Українська кухня». Гр. КК 919. Тема: «Приготування натуральної січеної маси напівфабрикатів з .


Українська кухня - В.С. Доцяк . Загружай и читай на телефоне, планшете в полном объеме! Содержание книги: В основу книги положено возрождение украинской национальной кухни, технологии приготовления давних традиционных блюд. Представлена товароведческая классификация овощей, грибов, рыбы, мяса, п. В основу книги положено возрождение украинской национальной кухни, технологии приготовления давних традиционных блюд. Представлена товароведческая классификация овощей, грибов, рыбы, мяса, птицы, описано значения их в питании человека. Отображены рациональные способы кулинарной обработки продуктов, ее влияние на качество готовой продукции.


Українська кухня / Украинская кухня (Доцяк В. С.) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63. 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126.


Технологія приготування їжі з основами товарознавства. Доцяк В.С. Технологія (3 розряд).pdf. Доцяк Українська кухня.pdf. збірник лабораторних з ТПІ.pdf. Report abuse. Google Sites. Report abuse. This site uses cookies from Google to deliver its services and to analyze traffic. Information about your use of this site is shared with Google. By using this site, you agree to its use of cookies.


Технології приготування давніх традиційних страв. Бібліотека Технології Інші матеріали. Про матеріал. Видання 2-ге, перероблене та доповнене. — Львів: Оріяна-нова, 1998. IЗВN 5-8326-0062-2 ©Доцяк В.С., 1998. ВІД АВТОРА. Україна славиться своєю національною кухнею, яка створювалася протягом сторіч, багата на традиції, вирізняється розмаїттям страв та їх високими смаковими й поживними властивостями. Борщі і пампушки, вареники і галушки, ковбаси і печеня, напої з фруктів і меду відомі в усьому світі. Українська кулінарія налічує сотні рецептів, що характеризуються простотою приготування і прекрасними, неповторними смаковими якостями, ароматом, соковитістю.


Технології приготування давніх традиційних страв. Бібліотека Технології Інші матеріали. Про матеріал. Видання 2-ге, перероблене та доповнене. — Львів: Оріяна-нова, 1998. IЗВN 5-8326-0062-2 ©Доцяк В.С., 1998. ВІД АВТОРА. Україна славиться своєю національною кухнею, яка створювалася протягом сторіч, багата на традиції, вирізняється розмаїттям страв та їх високими смаковими й поживними властивостями. Борщі і пампушки, вареники і галушки, ковбаси і печеня, напої з фруктів і меду відомі в усьому світі. Українська кулінарія налічує сотні рецептів, що характеризуються простотою приготування і прекрасними, неповторними смаковими якостями, ароматом, соковитістю.


Українська кухня: повне зведення рецептів національної кухні XVIII-XXI ст. Рецепти яких страв ви очікуєте знайти в книзі «Українська кухня»? Ну звичайно ж, борщу, пампушок, вареників, галушок. А ще? А ще тут зібрано велику. Технологія приготування та відпуск шашлику з свинини За час свого існування українська кухня пройшла довгий і цікавий шлях від простих до сложносоставних блюд з дуже цікавими способами приготування. Пост. Печеня по-київськи Стародавня українська кухня, її особливості та використовувані інгредієнти. Характеристика підприємства харчування. Опис сировини для приготування, пр.


Доцяк В.С. - Українська кухня. В основу книги положено возрождение украинской национальной кухни, технологии приготовления давних традиционных блюд. Представлена товароведческая классификация овощей, грибов, рыбы, мяса, птицы, описано значения их в питании человека. Отображены рациональные способы кулинарной обработки продуктов, ее влияние на качество готовой продукции. Приведены способы и методы приготовления и подачи блюд, напитков, изделий из теста, требования к их качеству, сроки реализации. Отдельный раздел посвящен лечебному питанию.


Перші страви Борщ український з пампушками Борщ київський Борщ київський з грибами Борщ чернігівський Борщ полтавський з галушками Борщ флотський Борщ зелений №186 Щі з свіжої капусти і картоплі №197 Капусняк львівський Розсольник по-домашньому (з квасолею або горохом )№ 207 Огірочник по-домашньому Суп картопляний з грибами №227 Юшка селянська Юшка столична Юшка картопляна з вівсяною крупою №. 219 (1) Юшка картопляна з перловою крупою №. Інструкційно-технологічна карта Салат селянський. В.С.Доцяк1998. № Назва сировини з/п. Технологія приготування Дрібну рибу попередньо обробляють: обчищають луску.


Название: Українська кухня Автор: Доцяк В.С. Жанр: Кулинария Год выпуска: 1998 Страниц: 567 Язык: Украинский Формат: djvu Размер: 44 Mb. Українська кухня и Вы получили удовольствие от чтения. В качестве благодарности можете оставить ссылку на наш сайт на форуме или блоге :) Электронная книга В.С. Доцяк. Українська кухня предоставлена исключительно для ознакомления перед покупкой бумажной книги и не является конкурентом печатным изданиям.


Загрузка файла. Доцяк В.С. Українська кухня.rar. Описание отсутствует. 4.62 MB, скачали 0 раз. Файл удалён. Реклама: Правила | О нас | Реклама. © 2009-2021 Файлообменник: закачай, скачай, поделись.


Название: Українська кухня Украинская кухня Автор: Доцяк В. С. Издательство: Львов ОРІЯНА-НОВАЯ Страниц: 567 Формат: DJVU Размер: 50 Mб Качество: Нормальное Язык: украинский Год изд. В основу книжки положено восстановление украинской государственной кухни, технологии изготовления старинных обычных яств. Представлена товароведческая классификация овощей, грибов, рыбы, мяса, птицы, подробно описана ценность их в питании человека. Отображены вполне здравые методы кулинарной обработки товаров, ее воздействие на качество готовой продукции. Приведены приемы и способы приготовления и подачи яств, напитков, продуктов из теста, притязания к их качеству, сроки реализации. [dfiles] [rusfolder].

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

роман лях надія темірова історія україни 7 клас

бланк накладної на повернення товару безкоштовно